5 януари 2017 г.

Сватбени тенденции 2017: Код Зелено!


Време му беше на зеления цвят вече официално да присъства в сватбената палитра, въпреки че до сега  винаги е намирал своето място, но някак неосъзнато и невидимо.
За това съвсем заслужено през цялата година ще освежава и ще внася хармония и комфорт в сватбената тема!
Зеленият цвят се свързва с новото начало, за това е чудесно присъствие в сватбения ден. Освен това е и цветът на Природата, така че няма да сгрешите, ако използвате в дизайна и украсата всякакви листа и мъх, съчетани с цветни мотиви. Можете да използвате и различни дървесни детайли, като дървени пънчета, кора от дърво и др.

     

СВАТБЕН СТИЛ: Тази година залагам с всички възможни средства на сватбите с приказна и горска тема, както и на сватбите в бохо стил. Ако харесвате обаче винтидж и рустик стил, то можете спокойно да ги съчетаете с приказната или горска тема. Хубавото на зеленото е, че се съчетава много добре с почти всички цветове. Можете да вкарате и малко блясък-за разкош, но все пак не прекалявайте, както с цветовете, така и с блясъка.


 

СВАТБА СРЕД ПРИРОДАТА:Относно мястото или локацията на сватбения ви ден, ако не може цялата сватба да бъде под открито небе, то се опитайте поне изнесения ритуал да се състои на красива поляна, а защо не и в гората-сред дърветата или пък в полето-сред лозовите масиви. Е…има вероятност да се сблъскате с някоя змия, но това си е част от изживяването, което със сигурност ще е запомнящо се!



СЛЕДСВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ: Би било чудесно младоженците да отделят време за една различна фотосесия, която да си направят след като мине цялата еуфория по сватбата. Можете да изберете някое хубаво местенце в гората, което да украсите тематично/за целта разбира се първо ми се обаждате, аз съм  по частта с украсата/ и след това хубаво да се наснимате с избрания от вас фотограф. Можете дори да изберете друг фотограф, различен от този, който е снимал сватбения ви ден. Така снимките ви ще са още по-интересни и различни, защото всеки фотограф има свой стил на снимане. Ако пък се колебаете между двама фотографи- то това е идеалното решение- единият ще снима сватбата, а другият-следсватбената фотосесия. Така и вълкът-сит и агнето-цяло ;-)/образно казано/



А ето и още някои вдъхновения и идеи за сватбен сезон 2017:







SСнимки: Pinterest, Instagram